Vacanța de vară pe placul tău – 2 iulie-3 august 2018

Învăţare bazată pe proiect- O sută de ani de România

 

Proiectul ” O sută de ani de România” este proiectat a se desfășura pe perioada a două săptămâni și cunoaște o abordare transdisciplinară, într-o organizare similară cu programul clasic al alternativei step by Step.

 

Temele propuse în proiect se concentreză pe (re) descoperirea țării noastre, din perspectiva istoriei, geografiei, culturii, civilizației și tehnicii.

 

Activitățile cu copiii vor viza, pe lângă exersarea exprimării corecte în limba română și a cunoștințelor de matematică, și exersarea competenţelor cheie precum rezolvarea de probleme complexe, gândirea critică, inteligența emoțională, colaborarea, negocierea, analiza și luarea de decizii.

 

Activitățile zilnice se desfășoară în intervalul 9.00-15.30, elevii având asigurate gustarea de mic dejun, cea de fructe, masa de prânz și gustarea de dupa-amiază.

 

Pentru elevii care au frecventat cursurile claselor primare ale Școlii Step by Step tot anul școlar 2017-2018, participarea la acest proiect nu presupune costuri suplimentare, în măsura în care programarea celor 2 săptămâni se face până pe data de 15 iunie.

 

Costul frecventării programului ” O sută de ani de România” pentru elevi externi Școlii Step by Step este de 157 euro/săptămână.