Step by Step School Hackathon – Ediția a III-a

Step by Step School Hackathon a ajuns la cea de-a treia ediție și, încă o dată, pasionații noștri programatori vor lucra și colabora exclusiv online.

Evenimentul se va desfășura sâmbătă 12 iunie, de la ora 13 și, ca în fiecare an, îi va provoca pe elevi să folosească tehnologia pentru a-și dezvolta creativitatea și abilitățile de lucru în echipă.

Elevii se vor organiza în echipe de câte 3 şi trebuie să colaboreze pentru elaborarea unui proiect potrivit temei propuse. Se va utiliza Zoom cu opţiunea Breakout session pentru a da posibilitatea echipelor să lucreze separat dar şi pentru ca juriul să poată vizita echipele în timpul concursului.
La final, participanții vor fi evaluați ținând cont de lucrul în echipă, impactul proiectului, creativitate, potenţialul de popularitate și utilizarea tehnologiei.

Formularul de înscriere la această ediție Step by Step School Hackathon va fi deschis în perioada 17 mai – 31 mai 2021 și pentru fiecare echipă participantă se va completa un formular separat. Completarea formularului de înscriere se va face de către profesorul coordonator al echipei. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați la adresa de email carmen.constantinescu[@]scoalastepbystep.ro