Mic și ecologist – sesiune de plantare anulata

 Va așteptăm, cu spor și voie buna, sâmbătă, 21 aprilie 2018, la Branesti-Ilfov, conform program dedicat evenimentului, adică începând cu ora 11.00. Din experienta anilor trecuți, speram ca pana la ora 13.30 sa încheiem acțiunea.

                   Suntem mulți, puși pe treaba, plini de forță și entuziasm, deci plantam 5.000-10.000 puieți (1-1,5ha) foarte repede si eficient.Unelte pentru saparea gropilor in teren veti putea gasi la locatie, insa pentru confortul propriu cat si eficienta, puteti sa aduceti si voi, dragii nostri, cazmale cu care sa va desfasurati activitatea (suntem multi, si niciodata numarul uneltelor nu este prea mare, deci apreciem ajutorul vostru si in aceasta directie).
                  Traseu: pe autostrada A2 (Buc-C-ta) la km19, venind dinspre Buc, facem dreapta și conform indicatorului către politie, se trece pe sub un pod și se ajunge pe partea opusa a autostrăzii, astfel încât sa putem parca în parcarea dedicata și aflata lângă Secția de Politie Autostrăzi.
(Autostrada Bucuresti-Constanta, Branesti – in zona cu latitudine: 44,435618 si longitudine: 26,336516, parcarea autostrăzii A2) 
Atentie! La locatia destinata plantarii NU se poate ajunge pe un traseu prin localitatea Branesti.
                   De la punctul de intalnire – parcarea autostrada A2, colegi AFS cat si padurari va vor indica si va vor orienta apoi catre drumul/potecile ce le vom străbate pe jos și care traverseaza padurea pana la loturile pregatite special pentru noi (1km mers pe jos prin pădure, aprox. 30 min mers lejer), loturi pe care se va naste noua Padurice Mic si Ecologist.