Activități online – Tur virtual în Muzeul American de Istorie Naturală

Muzeul American de Istorie Naturală din New York este poate cel mai cunoscut muzeu din lume datorită filmului „O noapte la muzeu” și primește anual aproximativ 4 milioane de vizitatori.

Muzeul a fost fondat în 1869 și are astăzi peste 45 de săli de expoziție, răspândite în 25 de clădiri interconectate. Colecția muzeului este uriașă, numărând aproape 23 de milioane de obiecte, însă majoritatea se află atent conservate în depozitele muzeului.

Muzeul prezintă întreaga istorie a umanității, de la dinozauri la epoca marilor cuceriri spațiale, oferind vizitatorilor diorame în mărime naturală, exponate interactive și nenumărate oportunități de învățare.

Explorați Muzeul American de Istorie Naturală cu ajutorul Google Arts & Culture

Parter

Etajul 1 

Etajul 2

Etajul 3

Etajul 4

Expoziții online

Vizitați expoziția Repere din Muzeul American de Istorie Naturală

De la fondarea sa în 1869, Muzeul și-a urmat misiunea globală de a descoperi, interpreta și disemina informații despre diversele culturi, natură și univers printr-un vast program de cercetare științifică, educație și expoziții. Muzeul este renumit pentru expozițiile și colecțiile sale științifice, care sunt un adevărat ghid pentru călătoria în orice colț al lumii.

Vizitați expoziția Ferestre către natură – Marile diorame habitat

Conceptul dioramei habitatului a fost o evoluție naturală a unei tradiții vechi de a folosi o formă de artă (taxidermie) pentru a preda știința și istoria naturală. Iată o schemă din spatele scenei despre cum au fost create dioramele Muzeului.

Vizitați expoziția Știința vizualizării – Cercetătorii muzeului și tehnica imagistică

Oamenii de știință de la Muzeul American de Istorie Naturală văd mult mai multe decât o fac majoritatea dintre noi, datorită unei serii de tehnici imagistice sofisticate. Instrumente precum senzori la distanță, microscopuri electronice de scanare, scanere CT și telescoape cu putere mare permit cercetătorilor să detecteze supernovele în evoluție, satele antice îngropate, fire microscopice pe antenele viespilor și multe altele.