Viziunea Step by Step

Fiecare copil are propriul drum către succes, dar fiecare drum către succes se deschide cu o educație mai bună. La Școala Step by Step, știm că o educație mai bună însemnă în primul rând respect pentru personalitatea copilului și adaptare la individualitatea acestuia. Astfel, profesori și familie, clădim fundația pe care copilul își dezvoltă personalitatea, își descoperă pasiunile sau  talentul și pornește pe calea către succes.

Am creat un mediu în care potențialul copiilor poate fi amplificat, în care dezvoltarea este sănătoasă, naturală, în respect pentru unicitatea fiecărui copil. Prin urmărirea programei naționale pentru învățământ primar și gimnazial, ne-am asigurat că fiecare dintre elevii Școlii Step by Step are în bagajul educațional elementele comune generației sale. Noi însă îi învățăm să își însușească informațiile cu ușurință și adăugăm acele cunoștințe și activități care îi ajută să își atingă adevăratul potențial. Fiecare copil este EDUCAT PENTRU A REUȘI în tot ceea ce își propune! 

Valorile pe care le insuflăm copiilor sunt Încrederea, Curiozitatea, Cultivarea talentului, Ascultarea, Gândirea critică, Expresia de sine, Creativitatea, Diversitatea, Bucuria, Responsabilitatea, Spiritul de învingător și lider. 

Şcoala Gimnaziala Step by Step pune în prim plan acceptarea și respectarea diversităţii, valori construite prin cooperare și comunicare cu familile elevilor. Prețuim transparența în ceea ce privește situațiile “dificile” și ne-am făcut o misiune din integrarea copiilor cu cerinţe educaţionale speciale în clasele de copii cu dezvoltare tipică.

Pentru dezvoltarea tuturor acestor competențe emoționale am construit un spațiu modern, asigurând de la cele mai noi echipamente tehnice la spații speciale pentru sport sau servirea mesei și înconjurăm elevii cu specialiști aflați într-o continuă dezvoltare și pregătire profesională.

La Școala Step by Step, părinții și copiii pot alege împreună dintre cele mai diverse activități opționale: predare intensivă în limba engleză, grupe cu testări Cambridge, studierea limbilor franceză/germană/chineză, artherapy, șah, teatru, dans, aikido, minibaschet, astrofizică, robotică, pian. Totul într-un mediu în care competiție înseamnă doar învățare și dezvoltare împreună, un mediu în care elevii sunt feriți de orice atitudini agresive, se simt în siguranță, fericiți și încrezători în propriile forțe.

La Școala Step by Step, părinții și copiii pot alege împreună dintre cele mai diverse activități opționale:

Toate activitățile opționale se desfășoară într-un mediu în care competiție înseamnă doar învățare și dezvoltare împreună, un mediu în care copiii sunt feriți de orice atitudini agresive, se simt în siguranță, fericiți și încrezători în propriile forțe.