La Școala Gimnazială Step by Step, educația înseamnă valoare adăugată transmiterii de cunoștințe. Clădim împreună cu familia cadrul în care copilul își dezvoltă personalitatea și își valorifică pasiunile.

Reușim să deschidem copiilor calea spre succes pentru că tot ceea ce facem, facem cu dragoste și pasiune și transformăm învățarea într-o experiență relevantă. Cultivăm spiritul de echipă, toleranța, libertatea de gândire, gândirea critică și democrația.

Școala Gimnazială Step by Step se află într-un permanent proces de dezvoltare, iar dacă ai capacitatea de a capta atenția unui grup de copii, studii de specialitate și experiență de minim 3 ani, te așteptăm în echipa noastră!  Trebuie să dovedești echilibru, răbdare și înțelegere, voința de a contribui la dezvoltarea abilităților elevilor și dorința de a-i inspira.

Chiar și atunci când nu sunt afișate posturi vacante, ne poți trimite un CV și o scrisoare de intenție pe adresa de mail office@scoalastepbystep.ro,  exprimându-ți astfel și acordul pentru a intra în baza de date a Școlii Gimnaziale Step by Step și pentru a fi contactat de reprezentanții noștri.

În cazul în care vom avea un post care să ți se potrivească, în echipa noastră vei beneficia de resursele necesare învățării interactive, cursuri periodice de dezvoltare profesională și personală și un pachet salarial motivant.

Posturile disponibile în prezent sunt:

  • Învățător/ Profesor învățământ primar