Curs de robotică

Atelierul de Robotică se bazează pe o metodă de învățare inovativă care combină elementele practice cu o tehnologie integrată, pentru a crea o experiență unică pentru copii

Activitățile ajută la dezvoltarea abilităților şi cunoștiințelor în domenii precum știință, tehnologie, inginerie și matematică (STEM). Lucrând în echipă, copiii vor construi diverse modele pe care le vor aduce la viață cu ajutorul unui program software intuitiv, pus la dispoziție de către LEGO Education. Programarea (vizuală) se face pe laptopuri şi tablete, iar construcţia se realizează cu mult îndrăgitele piese LEGO.

Robotica

Această metodă de învățare care oferă copiilor încrederea de a pune întrebări și instrumente pentru a găsi răspunsurile și pentru a rezolva problemele din viața reală.

Seturile de construcţie LEGO Education le permit copiilor să construiască modele LEGO pe care mai apoi să le conecteze la laptop sau la tabletă prin intermediul unui Hub LEGO, fie prin intermediul unui cablu USB fie prin intermediul tehnologiei Bluetooth pe care mai apoi să le programeze.

Cursul de robotică promovează  spiritul inovator, auto-depășirea și rezolvarea problemelor. Copiii experimentează concepte de forță, mișcare, echilibru și dezechilibru, sunt încurajați să facă observații și să gândească creativ.